Bespaar op uw energiekosten

Gemeente Waterland biedt haar inwoners de mogelijkheid om advies te krijgen over hun huidige energiecontract. Over of het zinvol is in uw situatie een energiecontract af te sluiten waarmee u mogelijk kunt besparen op de energierekening. Ons doel hiermee is u te helpen bij het kiezen van een goed energiecontract.

De gemeente werkt hiervoor samen met Gezondverzekerd.nl voor ‘Goedkope Energie’. Op www.gezondverzekerd.nl vindt u informatie en kunt u in gesprek over uw energiecontract. Is deze nog het meest voordelig? Of is het verstandig om over te stappen? Gezondverzekerd.nl - Goedkope Energie geeft u persoonlijk advies. Ook vindt u hier tips en informatie om uw energiekosten te verlagen.

Wel of niet overstappen

Overstappen is niet altijd nodig. Heeft u bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn.
Meer informatie staat op de website van Gezondverzekerd.nl (linkje naar: (Gezondverzekerd.nl/gemeente/waterland/goedkope-energie.) U kunt ook telefonisch contact opnemen met Gezondverzekerd.nl via (085) 303 5389.

Meer informatie

Wilt u besparen op uw energiekosten? Klik dan hier voor meer informatie.  

- https://www.waterland.nl/ik-wil-energie-besparenopwekken
- https://www.waterland.nl/hulp-bij-laag-inkomen