Houten huizen langs het Dee in Broek in Waterland

Webarchief

De gemeente Waterland maakt gebruik van een webarchief. Via dit archief kunt u zien hoe de website er op een bepaalde datum uitzag.

Het verschil met de gewone website ziet u door het grijze menu van 'PageFreezer'. In de kalender kunt u kiezen voor de gearchiveerde versie van een bepaalde datum.

Navigeren in het archief

De pagina waarvan een gearchiveerde versie beschikbaar is, herkent u aan een blauw bolletje. U kunt in het archief naar de pagina klikken, waarvan u een oudere versie wilt zien. Vervolgens kunt u de gearchiveerde versies van de pagina aanklikken in de kalender. U kunt ook eerst kiezen voor een datum in de kalender. Daarna klikt u door naar de pagina, waarvan u het archief wilt zien.

Zoeken in het archief

Om te zoeken in het webarchief kunt u gebruiken maken van de zoekfunctie in het PageFreezer-menu. Omdat alleen de inhoud van de website wordt gearchiveerd, is het niet mogelijk om binnen het archief de zoekfunctie van de website zelf te gebruiken.

U kunt een gearchiveerde pagina ook downloaden als pdf-document of verschillende gearchiveerde versies met elkaar vergelijken.