Afvalpas

Hieronder in het kort een uitleg waar u de afvalpas voor kunt gebruiken. Let op want het gebruik kan dus per huisadres verschillen.

afvalpas

Gebruik afvalpas

U kunt deze afvalpas, -afhankelijk van uw woonadres- op verschillende manieren gebruiken:

1.Milieustraat Purmerend

Deze afvalpas heeft u nodig voor het aanbieden van grofvuil bij de milieustraat Purmerend,

Van IJsendijkstraat 186 te Purmerend. U kunt zich hiermee identificeren als bewoner van de gemeente Waterland en de afvalpas kunt in de toekomst gebruiken voor het openen van de slagboom.

2.Vervanging afvalpas van bestaande ondergrondse containers

Deze afvalpas vervangt uw oude afvalpas die u gebruikte voor het openen van de bestaande ondergrondse containers. Dit geldt dus alleen voor bewoners die al met een afvalpas hun afval in ondergrondse containers deponeren. De paslezers op de bestaande  containers worden binnenkort van een nieuwe paslezer voorzien en deze kunt u dan alleen openen met uw nieuwe pas.  Het moment waarop u de nieuwe afvalpas moet gebruiken wordt door middel van een sticker op de ondergrondse afvalcontainer duidelijk gemaakt.

Bewaar de afvalpas goed

De afvalpas hoort bij het adres en staat niet op uw naam. Als u verhuist, moet u de pas overdragen aan de volgende bewoners.

Bij beschadiging, verlies of diefstal van de afvalpas

Bij beschadiging of verlies kunt u – tegen betaling van € 12,50 een nieuwe afvalpas aanvragen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via (0299) 658 585.

Heeft u nog vragen?

Bel ons of mail ons dan gerust. U bereikt ons op 0299 658 585. Of via info@waterland.nl.