Grofvuil langs de weg

Afvalpas

De afvalpas is voor het openen van de ondergrondse containers die gekoppeld zijn aan uw afvalpas en voor de milieustraat in Purmerend.

Gebruik afvalpas

U kunt deze afvalpas, -afhankelijk van uw woonadres- op verschillende manieren gebruiken:

1.Milieustraat 

Deze afvalpas heeft u nodig voor het aanbieden van grofvuil bij de milieustraat Purmerend, Van IJsendijkstraat 186 te Purmerend. U kunt zich hiermee identificeren als bewoner van de gemeente Waterland en de afvalpas gebruiken voor het openen van de slagboom. Dus voorkom teleurstelling en neem je fysieke afvalpas mee als je de milieustraat bezoekt.

2.Ondergrondse containers

De afvalpas is voor het openen van de ondergrondse containers die gekoppeld zijn aan uw afvalpas. Dit geldt dus alleen voor bewoners die al met een afvalpas hun afval in ondergrondse containers deponeren. 

Bewaar de afvalpas goed

De afvalpas hoort bij het adres en staat niet op uw naam. Als u verhuist, moet u de pas overdragen aan de volgende bewoners.

Bij beschadiging, verlies of diefstal van de afvalpas

Bij beschadiging of verlies kunt u "tegen betaling van € 12,50" een nieuwe afvalpas aanvragen. Een nieuwe pas vraagt u bij voorkeur digitaal aan. Klik hiervoor op de blauwe button onderaan deze pagina.

Let op: woont u in de gemeente Purmerend, dan vraagt u uw pas in de gemeente Purmerend aan en dus niet op onze website (met uitzondering op Oosterweg-M).

Heeft u nog vragen?

Bel ons of mail ons dan gerust. U bereikt ons op 0299 658 585. Of via info@waterland.nl.