Stagiair Beheer Openbare Ruimte (meewerkstage)

Voor jou hebben wij een interessante opdracht op het gebied van beheer openbare ruimte. Je inventariseert en inspecteert al het straatmeubilair, kunstwerken en bebording in onze gemeente, verwerkt dit digitaal en stelt een onderhoudsplan op.

Over de vacature

Contract
4 tot 6 maanden
Uren per week
32 - 36 uur
Salaris
Stagevergoeding € 350,- (per maand o.b.v. 36 uur)
Opleidingsniveau
NBO (min. niveau 3)

Naast deze afgebakende opdracht bieden wij voldoende ruimte om bij andere taakvelden binnen cluster beheer mee te kijken en hiervoor werkzaamheden uit te voeren.

Stageopdracht: onderhoudsplan beheer
Team: Realisatie
Uren: 32 tot 36 uur 
Duur: 4 tot 6 maanden
Aanvang: januari/februari 2023

De uitdaging

Voor jou hebben wij een interessante opdracht op het gebied van beheer openbare ruimte. Je inventariseert en inspecteert al het straatmeubilair, kunstwerken en bebording in onze gemeente, verwerkt dit digitaal en stelt een onderhoudsplan op. 
Naast deze afgebakende opdracht bieden wij voldoende ruimte om bij andere  taakvelden binnen cluster beheer mee te kijken en hiervoor werkzaamheden uit te voeren. Je werkt mee met onze werkvoorbereiders/beheerders. Denk hierbij aan het uitvoeren van tekenwerk voor de voorbereiding van groot onderhoud of het houden van toezicht tijdens de uitvoering van één van de werken. Hierin heb je ook de vrijheid om zelf aan te geven waar jouw interesse en ambitie ligt. 

Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar onder mentorschap van onze ervaren werkvoorbereiders/ beheerders.

Wij zoeken

•    Je volgt een Mbo-opleiding minimaal niveau 3; op een van de vakgebieden in de openbare ruimte zoals civiele techniek (wegen en riolering en affiniteit met openbaar groen)
•    Je bent bekend met Autocad, of Microstation
•    Je hebt affiniteit met (GIS) kaarten.
•    Je bent bekend met Excel/Word. 
•    Je kunt RAW bestekken lezen of wilt dat leren.  
•    Je bent een aanpakker;
•    je werkt zelfstandig en nauwkeurig;
•    je bent een teamplayer, je werkt goed in teamverband en bent collegiaal;
•    je bent integer en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;

Wij bieden

•    Een afwisselende en flexibele stage;
•    Een stagevergoeding van €350,- per maand o.b.v. 36 uur;
•    Goede begeleiding en coaching om je stage succesvol af te ronden;
•    De kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte professional met goede referenties;
•    Een kijkje in de keuken van het werken voor een gemeente, en hoe leuk én uitdagend dat is.

De gemeente Waterland

Het enige constante is verandering! 
De gemeente Waterland telt ruim 17.000 inwoners en bestaat uit de kernen Broek in Waterland, Ilpendam, Katwoude, Marken, Monnickendam, Overleek, Purmer, Uitdam, Watergang en Zuiderwoude. Waterland wordt gekenmerkt door een combinatie van authentieke kernen met hoogwaardige cultuurhistorische achtergrond, afgewisseld met een groen en open landschap met een bijzonder veenweidegebied. De naam Waterland verwijst naar de vele waterrijke gebieden, en de ligging aan de Gouwzee en het Markermeer.
De ligging van Waterland nabij Amsterdam en achter de Noordzeekust is economisch, recreatief en toeristisch aantrekkelijk. De combinatie van  die factoren wordt ook wel gezien als ‘het Waterlandse goud’.

Reageren

Reageren kan door je CV met bijhorende motivatie naar ons te sturen via vacature@waterland.nl. Wil je meer weten over de inhoud van de stage? Neem dan contact op met Stella Veenstra, Teammanager Realisatie op (06) 11477637.

Telefoon
(06) 11 47 76 37