Stages in Waterland

Over de vacature

In Waterland geven wij je graag de kans om waardevolle ervaring op te doen. Zoek je een stage waar je niet alleen je kennis kunt toepassen, maar ook echt impact kan maken? Gemeente Waterland biedt jou de kans om jouw talenten en vaardigheden echt in te zetten. Bij ons draag je echt iets bij aan de maatschappij én wordt jouw input enorm gewaardeerd!

Voordelen van stage lopen bij gemeente Waterland:

  • Bij ons sta je er nooit alleen voor; je krijgt persoonlijke begeleiding waarbij we jouw persoonlijke groei en ontwikkeling vooropstellen
  • Werk aan echte projecten; Geen koffie halen en kopiëren bij ons! Als stagiair krijg je de kans om mee te werken aan échte projecten. Jouw ideeën worden gewaardeerd en kunnen direct invloed hebben op ons beleid of onze dienstverlening. 
  • Maak deel uit van een hecht team; Gemeente Waterland staat bekend als een kleine gemeente met korte lijnen. Dat betekent dat we geloven in samenwerking, verbinding en een goede werksfeer!
  • Bijdragen aan de maatschappij; Als stagiair draag je bij het verbeteren van de samenleving. Jouw inzet heeft direct invloed op het welzijn van onze inwoners.
  • Prima stagevergoeding; Natuurlijk krijg je van ons een vergoeding tijdens de stageperiode. De stagevergoeding voor mbo/hbo/wo is €500,- per maand (obv 36 uur).

Heb je interesse in een stage bij Waterland? Vul dan het stage formulier in of mail vacature@waterland.nl en wij gaan op zoek naar de mogelijkheden binnen onze organisatie.