Haven Monnickendam bij avond

Meld Misdaad Anoniem

Meld Misdaad Anoniem (M.) is het onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit en misdaad. Je kunt bij M. melden over bijvoorbeeld de productie en handel van synthetische drugs, hennepteelt, ondermijnende criminaliteit wapen- of mensenhandel. Zo lever je een bijdrage aan de veiligheid in jouw eigen omgeving.

Anoniem

M. is dé plek waar je anonimiteit verzekerd is. Er werkt een klein team van goed opgeleide mensen. Zij hebben maar één doel voor ogen: jouw anonimiteit beschermen. In een vertrouwelijk gesprek nemen zij de details van je melding met zorg door. Ze bieden je een extra vangnet: voor als je wel wilt melden, maar niet bekend wilt worden. 

Melding

M. is een onafhankelijke organisatie en is geen politie. Alleen als jouw anonimiteit gewaarborgd kan worden stuurt M. de anonieme melding door naar diverse partners, zoals de politie en andere opsporingsdiensten. Als vervolgonderzoek de anonieme tip onderbouwt dan kunnen zij overgaan tot actie.

Bereikbaarheid

M. zeven dagen per week bereikbaar via 0800-7000. Op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kan je 24/7 melden via meldmisdaadanoniem.nl/melden 
Kijk voor meer informatie over M. op www.meldmisdaadanoniem.nlexterne-link-icoon

Logo Meld Misdaad Anoniem