Manon Dijkshoorn-Meyjes

Manon trouwen

Iets over mijzelf:

Ik ben Manon Dijkshoorn-Meyjes, geboren op 5 maart 1965 en woonachtig in Oosthuizen. Met mijn echtgenoot heb ik vier volwassen dochters. Mijn hobby’s zijn lezen en korte verhalen schrijven. Ik volg een cursus conversatie Spaans, omdat ik het een zalige taal vind en het is altijd handig als ik bijvoorbeeld het jawoord in het Spaans mag vragen.

Ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand:

In juni 2001 werd ik trouwambtenaar in de ( voormalige) gemeente Zeevang. Nu voltrek ik huwelijken in Edam-Volendam, Purmerend, Beemster en last but not least Waterland.
Willen jullie in het huwelijksbootje stappen en mij als BABS, dan ga ik graag mee naar een van de mooie trouwlocaties op het vaste land. Voor een ceremonie op een schip ben ik niet beschikbaar. 

Hoe ik mijn rol zie als voltrekker van het huwelijk:

Een ontspannen sfeer en een lach. Met mijn speeches wil ik dit graag bereiken, maar een traan wegpinken is ook niet erg. Wellicht willen jullie tijdens de ceremonie nog wat lieve woorden tot elkaar richten, of kort stilstaan bij degenen die dit belangrijke moment niet meer met jullie kunnen delen? In een kennismakingsgesprek creëren we samen een compleet en persoonlijk plaatje. Jullie beslissen welke informatie ik mag gebruiken. Het is jullie dag, jullie moment, jullie verhaal.
Elke huwelijksvoltrekking is voor mij even bijzonder en uniek. Ik ben vereerd wanneer ik jullie verhaal mag verwoorden en met jullie mee mag reizen op weg naar jullie jawoord. Samen maken we er een liefdevolle en onvergetelijke ceremonie van!

Meer lezen? Neem een kijkje op mijn website:
www.trouwenmetmanon.nlexterne-link-icoon