Jeroen Kleijne

Trouwambtenaar

Jeroen trouwen

Iets over mijzelf:

Ik ben een geboren Amsterdammer, vader van drie prachtige dochters en werk al meer dan twintig jaar als freelance journalist en tekstschrijver. Het overgrote deel van mijn leven woon en werk ik in Amsterdam-Noord. Ik ben bijna elke dag even te vinden in het groen van Waterland, ik hou van de rust en de ruimte van de eindeloze polders. Voor mij is liefde het belangrijkste waar het om draait in het leven; ik vind het dus heel bijzonder als mensen voor onbepaalde tijd echt voor elkaar kiezen.

Ik als ambtenaar van de burgerlijke stand:

Sinds eind 2018 werk ik als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (babs) bij de gemeente Waterland. Ik verheug me erop om de komende jaren regelmatig mensen in de echt te verbinden – of de registratie van hun partnerschap te bekrachtigen.

Hoe ik mijn rol zie als voltrekker van het huwelijk

Of je nou gaat voor alleen een simpele ceremonie of voor een uitgebreide bruiloft: de dag dat je elkaar het ja-woord geeft, is een van de hoogtepunten in je leven. Als babs wil ik heel graag een waardevolle bijdrage leveren aan die bijzondere dag. Door in een persoonlijke gesprek al jullie speciale wensen voor de ceremonie in kaart te brengen. En door jullie liefdesverhaal zo mooi mogelijk op te schrijven én te vertellen – dat is tenslotte mijn vak. Als je mij vraagt voor jullie ceremonie kun je erop rekenen dat jullie die dag echt in het middelpunt komen te staan.