Els van Loenen

Trouwambtenaar

Els trouwen

Iets over mijzelf

Ik ben Els van Loenen-Woelders, een geboren en getogen Waterlander. Opgegroeid in Monnickendam en nu al jaren wonend in Purmerend. Ruim 44 jaar ben ik werkzaam geweest als gemeenteambtenaar waarvan de laatste 12,5 jaar bij gemeente Waterland. Daar was ik communicatieadviseur tot ik eind 2019 met pensioen ging. Zelf ben ik in 1974 getrouwd in het oude stadhuis in Monnickendam. Ik heb 2 kinderen, 2 schoonkinderen en 1 kleinzoon.

Ik als ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Sinds augustus 2020 ben ik bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand bij gemeente Waterland. In de eerste plaats geloof ik in het aangaan van een liefdevolle verbintenis waarbij mensen oprecht  uitspreken dat zij vertrouwen hebben in een gezamenlijke toekomst. In de tweede plaats vind ik het leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan een bijzondere dag voor het toekomstige echtpaar.

Hoe zie ik mijn rol als voltrekker van het huwelijk?

Een trouwdag moet een speciale dag zijn waar aandacht is voor het bruidspaar maar waar ook familie en vrienden (en andere betrokkenen) deelgenoot van zijn. Vanuit mijn voormalige beroep is het zoeken van verbinding een voorwaarde om zaken soepel en op een plezierige manier te laten verlopen. Daar heb ik veel ervaring in opgedaan en die ervaring wil ik ook graag inzetten bij het voltrekken van een huwelijk. Samen met het bruidspaar ga ik op zoek naar wat voor hen belangrijk is, wat hun wensen zijn en hoe daar het beste vorm aan gegeven kan worden. Het aangaan van een huwelijk is natuurlijk een serieuze aangelegenheid maar humor mag daar niet aan ontbreken. Een dag met een lach en een traan…..precies zoals het leven zelf is!

Ik kijk er naar uit om een jullie een fijne plechtigheid te bezorgen.