Astrid Kolhoff- Ubbink

Trouwambtenaar

Astrid huwelijk

Iets over mijzelf

Mijn naam is Astrid Kolhoff-Ubbink, Ik ben in 1966 geboren in Winterswijk. In 1995 ben ik in Amsterdam in de molen van Sloten getrouwd met mijn man Aart. Wij hebben twee fantastische zonen van 25 en 23 jaar en een lieve hond. Ik werk parttime als administratief medewerker en in mijn vrije tijd ben ik graag buiten te vinden. Ook ben ik actrice, zangeres en speel al meer dan de helft van mijn leven in musicals mee. Hieruit put ik ongelofelijk veel energie.

Ik als ambtenaar van de Burgerlijke Stand

Ik heb mogen ervaren dat ik een huwelijksvoltrekking of het aangaan van een geregistreerd partnerschap en het begeleiden daarvan, het leukste vind dat ik de laatste tijd heb mogen doen. Ik zou het een eer vinden om deze dag jullie BABS te mogen zijn.

Hoe zie ik mijn rol als voltrekker van het huwelijk

Ik ben er die dag speciaal voor jullie en al jullie genodigde gasten.
Ieder huwelijk is uniek, niets is mij raar of vreemd en ik sta voor alles open omdat het jullie trouwdag is. Willen jullie een kleine intieme ceremonie of een groots opgezette huwelijksvoltrekking, laat het mij maar weten. Jullie inbreng is daar natuurlijk wel voor nodig, daarna maak ik er een onvergetelijke huwelijksceremonie van.  
Van de persoonlijke speech tot aan het Ja-woord moment, met een (schater)lach en een traan(tje) van ontroering én met een levenslange herinnering, dat is mijn uitgangspunt. Het magische Ja-woord is zo’n bijzonder moment, dat je als bruidspaar altijd bijblijft! Die prachtige rol wil ik graag voor jullie op mij nemen.

Neem gerust contact met mij op, dan plannen wij een afspraak in om al jullie wensen door te nemen. Ik neem de uitdaging graag aan, ik ga jullie ondersteunen en begeleiden waar ik kan, het is tenslotte jullie trouwdag!

Heel graag tot dan!
Jullie trouwambtenaar Astrid