Werkzaamheden Moerland Broek in Waterland

Aan één drempel in de rijweg van Moerland worden vanaf 10 oktober werkzaamheden verricht. Op het verhoogde gedeelte in het midden van de straat wordt het straatwerk vernieuwd. De straat blijft van beide kanten bereikbaar en is alleen in het midden afgesloten.

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de huidige verharding en het aanbrengen van nieuwe verharding. De start van de werkzaamheden is gepland op 10 oktober en nemen naar verwachting  maximaal 8 dagen in beslag. Wij doen er alles aan om overlast tot een minimum te beperken maar enige hinder is niet uitgesloten. U kunt ook zelf een bijdrage leveren aan het voorkomen van overlast door voor aanvang en tijdens de werkzaamheden geen auto’s te parkeren op het aangegeven weggedeelte. 

Wagelaar BV verzorgt de uitvoering van het werk en de heer E. van Oostrum houdt namens de gemeente toezicht. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met de toezichthouder, de heer E. van Oostrum. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0299)  658 627 of via e-mail op eric.van.oostrum@waterland.nl.