Werkzaamheden aan Stegh en Steiger te Monnickendam

In week 06 (vanaf  maandag 03 februari) start de gemeente met onderhoudswerkzaamheden aan de aanlegsteiger naast het Havenkantoor, Brugstraat 5 te Monnickendam. De aanlegsteiger is bekend onder de naam ‘Stegh en Steiger’. 

Het uit te voeren onderhoud bestaat uit het volledig vervangen van de houten dekplanken van de aanlegsteiger. Het dek wordt voorzien van nieuwe houten dekplanken met speciale anti-slip stroken. Tevens worden werkzaamheden uitgevoerd aan de houten palen van de steiger. De werkzaamheden starten op 03 februari 2020 en nemen ongeveer 2 á 3 weken in beslag. Tijdens het werk blijft de Langebrug gewoon toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Het havenkantoor is niet bereikbaar tijdens de werkzaamheden. Ook het vaarverkeer ter plaatse kan hinder ondervinden van de werkzaamheden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemingsbedrijf Klein Wieringen. Klein Wieringen is de huidige onderhoudsaannemer van de bruggen e.d. binnen de gemeente Waterland. Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze aankondiging? Dan kunt u contact opnemen met Klein Wieringen, bereikbaar via telefoonnummer 0227-512042 of via het e-mailadres info@kleinwieringen.nl.