Vervanging openbare verlichting langs de Wagengouw in Broek in Waterland

Vanwege het noodzakelijke beheer en om energie besparing te realiseren, worden de komende jaren armaturen vervangen door LED-armaturen. Door jaarlijks een deel van de oudste armaturen te vervangen is het de bedoeling het aantal storingen te verminderen en om aan het energie-akkoord te voldoen ( 50% energie besparing in 2030).
We hebben kunnen vaststellen dat dit in theorie mogelijk is en dat het lichtniveau niet verslechtert. In aanvulling op de al uitgevoerde vervangingen worden de masten en armaturen langs de Wagengouw in Broek in Waterland vervangen. Het betreft de stalen masten vanaf de Hellingbrug tot de Galggouw, exclusief de klassieke lantaarnpalen.

In de week van maandag 5 september starten we met de werkzaamheden De Firma Pilkes Infra voert de werkzaamheden uit. De heer E. Bootsman van de gemeente Waterland begeleidt de werkzaamheden. Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de toezichthouder via telefoonnummer (0299) 658 573 of via de email evert.bootsman@waterland.nl