Marieke Fransen

Marieke Fransen
Functie: 
Lees meer over trouwambtenaar Marieke Fransen

Iets over mijzelf:

Ik ben Marieke Fransen en woon sinds 2006 met veel plezier in Monnickendam samen met mijn grote liefde Erik en onze twee fantastische zoons. In het dagelijks leven werk ik als freelance coach en trainer en als actrice in het bedrijfsleven.  Daarnaast fotografeer ik graag portretten. Ik hou van mensen; ik vind het erg mooi en heel fijn om bij te dragen aan belangrijke momenten in hun levens. Ik doe dat in mijn dagelijks werk maar nu dus ook als trouwambtenaar.

Ik als ambtenaar van de burgerlijke stand

Vanaf eind 2018 werk ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand bij de gemeente Waterland. Om jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap te mogen vastleggen en van zo’n persoonlijk moment onderdeel te mogen zijn vind ik een enorme eer. Ik heb er zin in en doe dat met liefde!

Hoe zie ik mijn rol als voltrekker van het huwelijk

Het is jullie dag, en een onvergetelijk moment die om jullie draait. Ik vind het dus het allerbelangrijkste dat het een moment is die echt bij jullie past. Samen bespreken we dat en gaan we op zoek naar de voor jullie leukste en beste manier.
Ik houd van een vleugje humor en ik ben betrokken, enthousiast en ontspannen. Dat is mijn kracht en daarmee hoop ik de ceremonie zo te doen dat het iets wordt waar jullie blij van worden, zodat jullie de liefde kunnen ervaren, ontroering voelen en zodat er ook hardop gelachen kan worden. Dat het een fantastische herinnering wordt waar je met veel plezier en liefde op terug kan kijken!