Stagiair (online) communicatie

Iedere dag staan wij via sociale media, website, en andere online en offline kanalen in contact met onze inwoners. We adviseren collega’s bij verschillende grote en kleine projecten, doen de wekelijkse redactie van onze gemeentepagina en maken content voor onze social media kanalen. Als stagiair ga je aan de slag met alle voorkomende werkzaamheden. Lijkt dit jou wat?

Over de vacature

Contract
4 tot 6 maanden
Uren per week
32 to 36 uur
Salaris
Stagevergoeding € 450 (per maand o.b.v. 36 uur)
Opleidingsniveau
HBO/WO Meewerkstage/opdracht

In ons kleine maar gezellige team binnen gemeente Waterland hebben wij ruimte voor een stagiair(e)!
Iedere dag staan wij via sociale media, website, en andere online en offline kanalen in contact met onze inwoners. We adviseren collega’s bij verschillende grote en kleine projecten, doen de wekelijkse redactie van onze gemeentepagina en maken content voor onze social media kanalen.

Wat ga je doen?

Als stagiair ga je aan de slag met alle voorkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan het verzamelen, schrijven en redigeren van teksten voor onze gemeentepagina, schrijven van nieuwsberichten, ontwikkelen en plaatsen van content voor social media, beantwoording van persvragen, organiseren van persmomenten etc. Maar meelopen met een ervaren medewerker of adviseur en zo meekijken (en ook helpen) in de keuken van grotere communicatieprojecten is ook onderdeel van je stage. Daarbij krijg je ruimte voor je eigen (afstudeer)project.

Wij bieden

  • Een leuk en uitdagende stage voor 32 tot 36 uur per week;
  • Een uitstekende stagevergoeding van €450,- obv 36 uur;
  • Goede begeleiding en coaching om je stage succesvol af te ronden;
  • De kans om jezelf te ontwikkelen tot een echte professional met goede referenties;
  • Een kijkje in de keuken van het werken voor een gemeente, en hoe leuk én uitdagend dat is.

De gemeente Waterland

Het enige constante is verandering! 
De gemeente Waterland telt ruim 17.000 inwoners en bestaat uit de kernen Broek in Waterland, Ilpendam, Katwoude, Marken, Monnickendam, Overleek, Purmer, Uitdam, Watergang en Zuiderwoude. Waterland wordt gekenmerkt door een combinatie van authentieke kernen met hoogwaardige cultuurhistorische achtergrond, afgewisseld met een groen en open landschap met een bijzonder veenweidegebied. De naam Waterland verwijst naar de vele waterrijke gebieden, en de ligging aan de Gouwzee en het Markermeer.

Reageren

Reageren kan door je CV met bijhorende motivatie naar ons te sturen via vacature@waterland.nl. Wil je meer weten over de inhoud van de stage? Neem dan contact op met Stella Veenstra, Teammanager Realisatie op (06) 11477637

Afdeling
Realisatie, Cluster Communicatie
Telefoon
(06) 11 47 76 37