Melding openbare ruimte nu nog makkelijker via Slim Melden Waterland app

Het maken van een melding in de openbare ruimte kan nu nog makkelijker, dankzij de handige Slim Melden Waterland App.

Een kapotte straatlantaarn, een scheve stoeptegel of een defecte ondergrondse container. Allemaal situaties die je als inwoner wellicht al eens bent tegengekomen. Voorheen maakte je hier misschien telefonisch of via de website een melding van, maar sinds kort kan dit nog veel eenvoudiger via de app. 

De app Slim Melden Waterland stuurt jouw melding direct door naar de juiste afdeling op basis van het type melding. Slim melden laat op de kaart zien wat er in de omgeving al gemeld is, hierdoor weet je precies wat er in de buurt speelt. Lantaarnpalen staan met een icoontje op de kaart aangegeven, waardoor je eenvoudig kunt zien over welke lantaarnpaal je een melding wilt maken. Makkelijk en snel. 

Je kunt op elke plek op de kaart klikken en allerlei soorten meldingen doen. Slim melden helpt je gemakkelijk door alle stappen. Je kunt foto’s en een beschrijving toevoegen aan je melding en - als je dat wilt -  je persoonsgegevens achter laten voor eventuele vragen en bericht over de afhandeling van de melding. Wanneer je melding is afgehandeld door één van een medewerker van de gemeente, ontvang je hier per e-mail een update van.

Met Slim Melden weet je zeker dat je melding correct en uitgebreid geregistreerd wordt bij de gemeente. Uiteraard blijft het ook mogelijk om meldingen telefonisch of via de website door te geven.

De app is gratis te downloaden via de Appstore of Playstore. (klik om te openen)