Ondernemersloket Waterland Landsmeer Purmerend

Ben je ondernemer in de regio en heb je vragen over ondernemerschap en ondernemen in de gemeente?
Neem dan rechtstreeks contact op met het Ondernemersloket via (0299) 452 400 of stuur een e-mail naar ondernemersloket@purmerend.nl.
Het Ondernemersloket is een samenwerking tussen de Gemeente Waterland, Landsmeer en Purmerend. Monique Lindner en Tim Mars, allebei ondernemer én ambtenaar, staan voor je klaar.

Waar kun je het Ondernemersloket voor bellen of mailen?

  • Starten; samen met het Startersloket helpen we startende ondernemers om zo goed voorbereid mogelijk de stap te nemen. Of om die uiteindelijk niet te nemen, ook goed.
  • Financiële vragen; dat gaat vaak over schulden of het voorkomen daarvan. Of over tijdelijke bijstand als je niet rond kunt komen van je bedrijf. (bbz)

Hierin werken we veel samen met collega’s van schulddienstverlening en preventie. En ook met externe partners zoals Schuldhulpmaatje en Over Rood.

  • Stoppen; hoe kun je het beste je bedrijf beëindigen. En zijn er nog voorzieningen vanuit de gemeente waar je gebruik van kunt maken, zoals een beëindigingsuitkering?
  • (om)scholing en of het vinden van (tijdelijk) ander werk. Zelfstandig of in loondienst.
  • Al je algemene vragen over dingen die ondernemers aangaan; vergunningen, subsidies, aanbesteding, vinden van personeel etc.

Hierin verwijzen we naar de juiste collega of partner zodat je als ondernemer snel weer verder kunt.
Het Ondernemersloket staat voor je klaar, van starten tot stoppen en alles daartussen.