Werkzaamheden rotonde Monnickendam

Zoals eerder gecommuniceerd, gaat de Provincie op 2 oktober asfaltwerkzaamheden verrichten aan de provinciale weg N518, ook bekend als de Waterlandse Zeedijk. Op donderdag 21 september 2017 heeft de gemeenteraad besloten om het onderhoud aan de rotonde naar voren te halen en dit najaar te combineren met de werkzaamheden van de provincie.

Update van werkzaamheden

In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 oktober is de deklaag op de rotonde gefreesd. Doordat de belijning eraf is, is de verkeerssituatie gewijzigd, rechts heeft voorrang.

In de nacht van maandag 9 oktober op dinsdag 10 oktober worden plaatselijk tussenlagen gefreesd en diezelfde nacht uitgevuld met asfalt. Deze werkzaamheden zullen vanaf ca. 22.00 uur plaatsvinden. De rotonde zal niet geheel zijn afgesloten, maar er zal wel enige verkeershinder kunnen ontstaan. Wij vragen uw begrip hiervoor.
 
Vanaf maandag 16 oktober, in de nacht tussen 20.00 uur 's avonds en 5.00 uur 's morgens,  worden voorbereidende werkzaamheden vooruitlopend op het asfalteren uitgevoerd. Dit zullen meerdere nachten achter elkaar zijn. De exacte doorlooptijd is niet aan te geven. De rotonde zal dan niet geheel zijn afgesloten maar er zal wel enige verkeershinder kunnen ontstaan.  Wij vragen u begrip hiervoor. Over de afsluiting tijdens het asfalteren informeren wij u later.

Vragen/contact                                                                         

De werkzaamheden worden begeleid door de heer E. Bootsman van de gemeente Waterland. Voor eventuele vragen kunt u contact met hem opnemen.
De heer E. Bootsman is bereikbaar via telefoonnummer (0299) 658 573 of via de email e.bootsman@waterland.nl