Nieuws

Gemeentepagina donderdag 18 juli 2019

18 juli 2019

Deze week het laatste nieuws over o.a. de bouw van de nieuwe gemeentewerf en verkeersmaatregelen in Monnickendam vanwege de Monnickendammer Visdagen.

Jeugdfonds Sport& Cultuur helpt

17 juli 2019

Het jeugdfonds Sport& Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch lid kunnen worden van een club.

Bouw nieuwe gemeentewerf

17 juli 2019

De bouw van gemeentewerf in Katwoude is in volle gang en het nieuwe onderkomen van de buitendienst begint al aardig vorm te krijgen.

Gemeentepagina in Purmerend op Zondag

17 juli 2019

De wekelijkse pagina met nieuws van gemeente Waterland (= de gemeentepagina) verschijnt normaal gesproken altijd op pagina 2 in Ons Streekblad.

Scholen en bso Ilpendam organiseren afvalfeest en kunstafval veiling

15 juli 2019

De kinderen van de van Randwijkschool, de St. Sebastianus en van Buitenschoolse opvang de Tinteltuin in Ilpendam hebben het schooljaar afgesloten met het Grote Gruttofeest.

Voorgestelde locaties ondergrondse afvalcontainers in kernen Marken en Monnickendam

10 juli 2019

De gemeente heeft enige tijd geleden de inwoners van de kernen van Marken en Monnickendam een brief gestuurd met daarin het voorstel om ondergrondse afvalcontainers te plaatsen voor het gescheiden

Veilig de zomer door!

10 juli 2019

De zomervakantie komt eraan. Voor inbrekers begint daarmee het hoogseizoen omdat veel mensen met vakantie zijn. Gemiddeld is een inbreker binnen 30 seconden binnen!

Geen aanvragen/ophalen paspoorten en ID-kaarten op dinsdag 23 juli

10 juli 2019

Op dinsdag 23 juli wordt door de Rijksdienst voor de Identiteitsdienst de apparatuur vervangen waarmee wij de aanvragen van paspoorten en ID-kaarten kunnen verwerken.

Milieustraat (grofvuil) per 1 augustus naar Purmerend

10 juli 2019

Per 1 augustus 2019 sluit de milieustraat Galgeriet in Monnickendam.