Wethouder Van Eijk reikt sleutels uit aan eerste huurders Buurterstraat 2 Marken

De huurders van het nieuwe appartementencomplex Buurterstraat 2 op Marken kregen maandag jl. de sleutels uitgereikt van wethouder Theo van Eijk van gemeente Waterland. 
 

Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst, georganiseerd door MPO, de verhuurder van de appartementen. Het complex bestaat uit acht moderne en duurzame huurappartementen voor 55+ senioren. Wethouder Van Eijk prees MPO dat - als familiebedrijf - zo’n belangrijk woningbouwproject op Marken heeft gerealiseerd. Het gebouw voegt zich prachtig in de omgeving.

Hij wenste de nieuwe bewoners veel woonplezier in hun nieuwe appartement. Cor Mul van MPO bedankte de Eilandraad van Marken, de gemeente en alle betrokkenen voor de fijne samenwerking bij de totstandkoming. Hij reikte een bronzen beeld uit aan de voorzitter van de Eilandraad, Cees van Altena, dat staat voor verbinding. Verder werd bouwadviseur Klaas Zeeman in het zonnetje gezet, voor zijn niet aflatende inzet en creativiteit om het project tot een succes te maken. 

Wethouder Theo van Eijk: “Mooi om te zien dat er op Marken acht heel tevreden huurders zijn van mooie appartementen in de middenhuur. Goed voor de doorstroming op de woningmarkt op Marken!"