Werkzaamheden gemeenteplein; brug afgesloten t/m 13 oktober

De brug naar het gemeentehuis en de parkeerplaats wordt tijdelijk afgesloten in verband met werkzaamheden aan het gemeenteplein. De afsluiting duurt iets langer dan verwacht, tot en met vrijdag 13 oktober. 

Werkzaamheden gemeenteplein

We zijn al enkele weken bezig met werkzaamheden aan het gemeenteplein. Op het plein wordt verharding verwijderd en er komt meer groen. Ook wordt de verkeerssituatie verbeterd, het verzakte plein en de aansluiting bij de brug wordt opgehoogd. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden zijn we genoodzaakt de brug naar de parkeerplaats tijdelijk af te sluiten. 

Parkeren tijdens afsluiting brug

In de week van maandag 25 sept t/m vrijdag 13 okt wordt de brug bij het gemeentehuis afgesloten voor autoverkeer. Hierdoor is het parkeerterrein bij het gemeentehuis niet meer te bereiken vanaf de Pierebaan maar alleen via een tijdelijke platenbaan. Ons verzoek aan u is om gebruik te maken van het parkeerterrein langs de Pierebaan. 

Parkeerterrein blijft via platenbaan bereikbaar

Om het parkeerterrein toch bereikbaar te houden, voor bouwverkeer en inwoners voor wie het noodzakelijk is om dichtbij de sportschool of het gemeentehuis te parkeren, wordt een tijdelijke weg naar het parkeerterrein aangelegd. Door deze weg is het parkeerterrein bereikbaar via het fietspad in het verlengde van de Wilhelminalaan en tussen de sportschool en Marijkehal door (zie plattegrond).