Tweede digitale informatiesessie over 'verzilver uw dak met zonnepanelen'

Gezocht: ondernemers en agrariërs! Bent u in het bezit van een groot dak en heeft u wel eens aan zonnepanelen gedacht?

Niet vergeten: De eerstvolgende digitale informatiesessie over het gratis ondersteuningsproject 'Verzilver uw dak met zonnepanelen' vindt plaats op dinsdag van 16.30 - 18.00 uur. Deelname is gratis. 

 

 

Duurzame energie opwekken met zon op (grote) daken is een oplossing die voor de hand ligt:

  • de daken liggen er ongebruikt bij
  • de businesscase is aantrekkelijk
  • de techniek en ervaring zijn in Nederland aanwezig
  • de zonne-energie is beter voor het milieu

Kortom: een gemiste kans om het dak niet te gebruiken.

Daarom wil de gemeente u attenderen op de laatste digitale informatie sessie waarin u wordt geïnformeerd over het gratis ondersteuningstraject ‘Verzilver uw dak met zonnepanelen’, georganiseerd vanuit de regionale gemeenten en de provincie Noord-Holland. De sessie vindt plaats op:

  • dinsdag 1 september van 16.30-18.00

Aanmelden kan via: https://overmorgen.nl/zonneenergie/. U ontvangt dan een link waarmee u toegang krijgt tot een sessie naar keuze. Deelname is gratis.

Vrijblijvend ondersteuningstraject

Wanneer u als ondernemer een dak voor tenminste 60 panelen beschikbaar kan stellen, biedt de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) subsidie van het rijk interessante mogelijkheden.

Om u hierbij te helpen heeft de provincie Noord-Holland heeft het adviesbureau Over Morgen opdracht gegeven om u een kosteloos het ondersteuningstraject ‘Verzilver uw dak met zonnepanelen” aan te bieden. Over Morgen biedt u een persoonlijke dakscan aan. Deze dakscan geeft inzicht in:

  • Het aantal panelen dat op uw dak past
  • De verschillende businesscases

Op basis hiervan kunt u ervoor kiezen om kosteloos een SDE++ subsidie op uw naam aan te laten vragen door Over Morgen. Na toekenning van de subsidie kunt u zelf aan de slag met de realisatie van zonnepanelen op uw dak.

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw dak? Vraag dan gratis en vrijblijvend een dakscan aan via www.overmorgen.nl/verzilver-uw-dak-met-zonnepanelen/.

 

Voor verdere informatie en vragen over de digitale sessies of over de dakscan kunt u contact opnemen via verzilveruwdak@overmorgen.nl.