'Spiegel je business' helpt zelfstandigen in Zaanstreek-Waterland met toekomstbestendig ondernemen  

In oktober en november kunnen alle ondernemers uit de regio Zaanstreek-Waterland gratis meedoen aan het inspirerende programma 'Spiegel je business'. Dit is een samenwerking van Stichting Startersloket en 7 gemeenten in Regio Zaanstreek-Waterland.

Het programma start op 27 oktober en bestaat uit vier onlinetrainingen verzorgd door professionele trainers. De uitdagende onderwerpen zijn toekomstbestendig ondernemen, creatief vernieuwen, klanten vinden, klanten binden en financieel gezond ondernemen. Door het volgen van het programma kunnen ondernemers hun bedrijf verbeteren en toekomstbestendig maken. Ondernemers uit de regio Zaanstreek-Waterland kunnen zich nu aanmelden.

Goed ondernemersklimaat stimuleren
De gemeenten in Zaanstreek-Waterland i.s.m. ‘ZW Werkt Door’ hechten grote waarde aan een goed ondernemersklimaat en nauw contact met de ondernemers binnen de gemeentegrenzen. 

Vier trainingen door professionele trainers
Het praktijkgerichte programma voor ondernemers behandelt vele aspecten. Van successen uit het verleden, bedrijfsactiviteiten, USP’s en klantbehoefte, product en markt tot groeiopties en vernieuwing, omgeving en concurrenten, (online) marketing, organisatie en financieel inzicht.

Gratis deelname voor ondernemers uit Zaanstreek-Waterland
'Spiegel je business' is gratis voor zzp’ers en ondernemers uit Zaanstreek-Waterland. Het programma start op 27 oktober. Elke deelnemer krijgt na online registratie of na registratie door het scannen van bijgaande QR-code een boostpakket thuisgestuurd, met onder meer het canvas 'Spiegel je business' en het werkboek ‘Toekomstbestendig Ondernemen’. Daarnaast krijgen deelnemers toegang tot een LinkedIn forum. De vier trainingen zijn op donderdagavond 27 oktober, 3, 10 en 17 november.