Pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet op speciale dag

Gemeente Waterland heeft als blijk van waardering op donderdag 16 september een gezonde en lekkere traktatie laten bezorgen bij alle kinderopvanglocaties in de gemeente Waterland. 16 september is namelijk de ‘Dag van de Pedagogisch Medewerker’!

Wethouder Astrid van de Weijenberg is persoonlijk langsgegaan bij SKW in Monnickendam om de traktaties te overhandigen. Wethouder van de Weijenberg: “We willen met deze traktaties alle pedagogisch medewerkers bedanken voor hun inzet. Ons gezamenlijk doel is dat ieder kind in Waterland goede opvang krijgt en zich goed ontwikkelt, zodat achterstanden op latere leeftijd voorkomen worden.”

Directrice Ilse Raasing: “Het was erg leuk om de delegatie van de gemeente en de wethouder hier te ontvangen met de traktaties, zo kon ik hen persoonlijk bedanken namens alle medewerkers van de kinderopvanglocaties in Waterland. Ook hebben we de samenwerking gewaardeerd tijdens de COVID periode. Tijdens deze periode is er snelle interactie geweest. Dat was heel fijn. Als er iets geregeld moest worden, kon dat gelijk”.