Participatieavond modellenstudie sporthal Monnickendam 5 juli

We zijn op dit moment druk bezig met een stedenbouwkundig advies voor de toekomstige sporthal als vervanging voor de bestaande gymzaal de Marijkehal en sporthal 't Spil in Monnickendam. Om tot een goed advies te komen gaan we graag met u in gesprek om samen na te denken over de invulling van de sporthal. Daarom organiseren wij een participatieavond voor alle buurtbewoners, gebruikers van de huidige sportaccommodaties in Monnickendam en overige geïnteresseerden. 
 

Programma 5 juli tussen 19.00 en 21:00

U kunt inlopen op dinsdagavond 5 juli tussen 19.00 en 21:00 uur in de kantine van het gemeentehuis, Pierebaan 3 te Monnickendam. 
Tijdens deze avond willen we met u in gesprek gaan over uw wensen en informeren we u graag over de stappen die we de komende periode zullen doorlopen. 

Er worden drie ruimtelijke modellen gepresenteerd. Ieder model laat een andere manier van toekomstige invulling en inrichting van het gebied zien. In ieder model zijn het sportgebouw, de parkeermogelijkheden en de buitenruimte anders ingepast en vormgegeven. 

Deze bijeenkomst is een volgende stap in de totstandkoming van het stedenbouwkundig advies en het ruimtelijke programma van eisen. We verkennen hiermee mogelijkheden en zijn heel benieuwd naar uw reactie. Door aan de hand van de ruimtelijke modellen het gesprek te voeren kunnen we met u onderzoeken wat (on)wenselijk is. 

De bewoners van het gebied rondom het Marijkeveld en de toekomstige sporthal, weten het beste wat er in hun leefomgeving speelt. Wij horen dat tijdens de inloopavond graag, zodat we vervolgens de mogelijke manieren om de sporthal in te passen en de buitenruimte in te richten met u kunnen verkennen. 

De wensen van de huidige sporters, sportverenigingen en scholen hebben we al zoveel mogelijk meegenomen. Ook zij zijn op 5 juli welkom om kennis te nemen van de modellenstudie.

Vervolg

Na de zomervakantie zal een volgende bijeenkomst plaatsvinden op basis van de opgehaalde informatie. Wij zullen dan het voorkeursmodel in concept aan u presenteren.

Wij hopen u te zien op 5 juli vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis in Monnickendam.