Onderzoek herinrichting/optimalisatie Parkeerterrein Nieuwland Broek in Waterland

Onderzoek door studenten naar herinrichting/optimalisatie Parkeerterrein Nieuwland Broek in Waterland.

Wij zijn Thijmen en Sam, vierdejaars studenten mobiliteit en wij lopen onze profileringsstage bij de gemeente Waterland. In deze periode doen wij onderzoek naar de kansen en mogelijkheden rond een mogelijke herinrichting van het parkeerterrein aan het Nieuwland in Broek in Waterland.

Doordat er in 2021 groot onderhoud uitgevoerd moet worden aan dit parkeerterrein en de vele functies die dit parkeerterrein heeft zijn er wellicht kansen die in het ontwerp meegenomen kunnen worden. Voor dit onderzoek zal het verkeer op en langs het parkeerterrein met tellussen worden gemeten en zullen wij af en toe op locatie aanwezig zijn om de verkeerssituatie te bekijken.

Tevens hebben wij uw hulp nodig voor dit onderzoek en de mogelijkheden die er wellicht zijn met dit parkeerterrein wat ook soms als evenemententerrein wordt gebruikt. Hiervoor is uw mening, ervaring en eventuele wensen voor ons van grote waarde voor ons onderzoek. 
Hiervoor hebben wij een digitale enquête gemaakt en het verzoek is deze in te vullen. Deze enquête duurt maximaal 5 minuutjes van uw tijd en het helpt ons enorm. U kunt deze tot 9 november a.s. invullen.
Uiteraard zorgen wij er voor dat alle antwoorden volledig anoniem worden verwerkt en de resultaten van de enquête vertrouwelijk worden behandeld. U kunt het onderzoek hier afnemen

Bij voorbaat dank!
Thijmen Fokker en Sam Klijn
4e jaarstudenten Windesheim in Almere