Kademuur haven Monnickendam

UP-DATE 23 november 2017

De tijdelijke voorzieningen zijn verwijderd, de bouwkuip is vrij gemaakt en de nieuwe fundering is uitgezet. De pontons zijn aangevoerd en de kraan is op het werk gezet. Deze week zijn nog een aantal kleinere voorzieningen aangebracht ten behoeve van de heiwerkzaamheden. De bestaande palen kunnen blijven zitten, dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving. Deze week is ook – via het water - de heistelling aangevoerd en is de groutpomp en silo geplaatst en zijn de heiwerkzaamheden gestart. Hierbij kan hinder ontstaan door transport en geluid.
 
Op vrijdag 24 november houden wij van 14.00-15.00 uur het tweede inloopspreekuur in de keet op het bouwterrein. Heeft u vragen over het werk? U bent van harte welkom!  

 

UP-DATE 20 november 2017

In de eerste weken zijn de tijdelijke voorzieningen verwijderd, is de bouwkuip weer vrij gemaakt en is de nieuwe fundering uitgezet. Op vrijdag 17 november zijn de pontons aangevoerd en is de kraan op het werk gezet. Maandag 20 november wordt nog een aantal kleinere voorzieningen aangebracht ten behoeve van de heiwerkzaamheden. De bestaande palen kunnen blijven zitten. In tegenstelling tot eerdere berichtgevging  worden de palen dus niet verwijderd. Op dinsdag 21 november wordt via het water de heistelling aangevoerd.en woensdag 22 november wordt de groutpomp en silo geplaatst.  De aannemer start dan met de heiwerkzaamheden. Hierbij kan hinder ontstaan door transport en geluid.
 
Op vrijdag 24 november houden wij van 14.00-15.00 uur het tweede inloopspreekuur in de keet op het bouwterrein. Heeft u vragen over het werk?U bent van harte welkom!   

 

UP-DATE 13 november 2017

Op 30 oktober zijn de werkzaamheden aan de kademuur gestart. In de eerste week zijn de tijdelijke voorzieningen verwijderd en is de bouwkuip weer vrij gemaakt. Op dit moment is de aannemer bezig met de inventarisatie van de bouwkuip en worden voorbereidingen getroffen voor de heiwerkzaamheden.
Een deel van deze werkzaamheden gebeurt op kantoor en hierdoor zijn er weinig activiteiten in de bouwkuip waar te nemen. In de  week van 20 november 2017 starten de werkzaamheden aan de fundering. Hiervoor worden op vrijdag 17 november pontons in de haven gelegd en wordt het benodigde materieel aangevoerd. Hierbij kan hinder ontstaan door transport.