Inspirerend evenement voor startende ondernemers – 7 november 2022

Op 7 november is het zover: Stichting Startersloket organiseert in samenwerking met de Rabobank Waterland en Omstreken en alle gemeenten uit de regio Zaanstreek-Waterland een inspirerend startersevenement. Tijdens dit evenement maak je kennis met het ondernemerschap en werk je direct aan jouw netwerk. Doel van deze avond is om alle oriënterende en startende ondernemers uit de regio te informeren en te inspireren.

Een bedrijf beginnen doe je niet zomaar. Het begint met een idee maar hoe ga je verder en waar begin je? Je hebt veel vragen: Wat moet ik regelen met de Belastingdienst? Hoe maak ik een ondernemingsplan? Hoe presenteer ik mij online? En hoe haal ik meer uit mijn klanten? Het zijn slechts voorbeelden van vragen die veel starters bezighouden. Tijdens deze avond krijg je antwoord op jouw ondernemersvragen.

Praktische workshops
Kennisdeling staat voorop. Aanwezigen worden geïnformeerd en geïnspireerd om verdere stappen te zetten in het ondernemersproces en goed voorbereid van start te gaan. Reden genoeg om 4 workshops te verzorgen – Goede start met belastingen! – Succesvol online – Kansen in kaart brengen met het ondernemingsplan! – Klanten vinden: wie heeft mijn geld? Deelnemers kunnen kiezen uit 2 van de 4 workshops.

Netwerkcafé
Ondernemen doe je niet alleen, gebruik deze avond ook om direct waardevolle contacten te leggen. Tijdens het netwerkcafé heb je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan de aanwezige specialisten en ontmoet je andere startende ondernemers.

Aanmelden
Via www.startersloket.nl/zaanstreek-waterland of door het scannen van onderstaande QR-code kunnen geïnteresseerden zich direct aanmelden. Het evenement vindt plaats in het stadhuis van Purmerend, Purmersteenweg 42, 1441 DM Purmerend en begint om 19.00 uur.