Input gevraagd over Windmolens in Amsterdam

Er komen extra windmolens in Amsterdam. Gemeente Amsterdam haalt graag zoveel mogelijk informatie op van alle belanghebbenden, ook Waterlanders. 

Workshops

U maakt elke dag gebruik van uw omgeving en weet daarom veel van uw omgeving af. U kent de parken, het winkelcentrum, de straten en recreatiegebieden in uw buurt het best. Gemeente Amsterdam wil graag meer weten over wat zo kenmerkend is voor uw buurt.

Deze informatie wil gemeente Amsterdam graag ophalen door middel van een workshop. U werkt zelf met een werkboek. Tijdens de workshop beantwoordt u verschillende vragen over uw omgeving. De workshop is voor iedereen toegankelijk, jong en oud, Amsterdammer of bewoner van een buurgemeente.

Informatie over de workshops

Online vragenlijst

Er komen extra windmolens in Amsterdam. Om te kunnen bepalen waar de nieuwe windmolens het beste kunnen komen, wil gemeente Amsterdam uw mening weten. Zij halen graag zo veel mogelijk informatie op van alle belanghebbenden, dus ook Waterlanders. Daarom nodigen we u uit om mee te doen aan een raadpleging in de vorm van een online vragenlijst over dit onderwerp.

U kunt meedoen tot en met 1 december 2021 en het duurt ongeveer 15 minuten.

Informatie over de vragenlijst