Gemeentepagina donderdag 15 augustus 2019

Deze week het laatste nieuws over o.a. tips om inbraken te voorkomen, het ZZP-Event Waterland en Landsmeer, werkzaamheden en verkeershinder.

Informatie over bijeenkomsten, wegwerkzaamheden en andere wetenswaardigheden van uw gemeente leest u wekelijks op de gemeentepagina in Ons Streekblad, dat elke donderdag huis aan huis wordt bezorgd.  Rodi Media heeft besloten om gedurende de zomerperiode (vanaf week 28 t/m week 33) alle edities samen te voegen. De gemeentepagina van vorige week trof u dus niet aan in Ons Streekblad maar in Purmerend op Zondag. Gevolg van deze beslissing is dat bezorging tijdelijk plaats vindt op vrijdag in plaats van op donderdag.

Ook officiële mededelingen vindt u in verkorte vorm op de gemeentepagina. De volledige tekst van de officiële publicaties publiceren wij elke donderdag digitaal via de site Overheid.nl (www.officielebekendmakingen.nl).

Wilt u liever online op de hoogte blijven dan kan dat. Alle nieuwsberichten en de gemeentepagina worden wekelijks hier geüpload!

PDFGemeentepagina week 33.pdf