Gemeente Waterland zet zich in voor startende ondernemer

Startersloket

De gemeente Waterland en Stichting Startersloket hebben de handen ineengeslagen om de (startende) ondernemer beter te ondersteunen met een online Startersloket. 

De (startende) ondernemers komen via het startersloket op een platform waar zij (hulp)vragen kunnen stellen zoals: Wat komt er op mij af als ik een bedrijf start? Hoe schrijf ik een ondernemingsplan? En met welke belastingen krijg ik te maken? Daarnaast vind je op dit platform tevens relevante informatie m.b.t. alle coronaregelingen. 
Wethouder Marieke van Dijk: “Bij ons Startersloket ontvang je onafhankelijk advies omdat we graag tijd en energie steken in onze startende ondernemers om ook in de toekomst de bedrijvigheid en bedrijfsdynamiek in de gemeente te waarborgen.”

Dit is hét startpunt voor iedereen die overweegt om voor zichzelf te beginnen. Zo kan je deelnemen aan leerzame webinars en vind je op het Startersloket vele nuttige kennisartikelen. Ook staan ervaren ondernemersadviseurs van Stichting Startersloket voor je klaar om ondernemersvragen te beantwoorden. 

De eerstvolgende webinars vinden plaats op:
- 04 maart 2021  ‘Belastingen en administratie’
- 15 maart 2021  ‘Succesvol online’
Nieuwsgierig? Kijk snel op: https://waterland.startersloket.nl/