Exploitant pin- en toiletgebouw Marken gezocht

Gemeente Waterland zoekt voor het pin- en toiletgebouw op de parkeerplaats op Marken een exploitant.

Als exploitant ben je gastheer/-vrouw en informeer je bezoekers en toeristische organisaties over Marken en de hier gemaakte afspraken voor het verbeteren van de balans tussen bewoners en bezoekers. Je speelt tevens een rol bij klachten en storingen en monitort piekmomenten.
De gastheer/-vrouw dient de Marker cultuur goed te begrijpen, representatief en gastvrij te zijn. Tevens is een goede beheersing van het Nederlands en het Engels en kennis van Word en Excel belangrijk. Gemeente Waterland stelt geen vergoeding beschikbaar voor de exploitatie. In ruil voor de werkzaamheden mag de exploitant wel een klein winkeltje of een ander verdienmodel op de betreffende locatie inrichten.

Interesse?  

Geïnteresseerden worden gevraagd zich voor 19 april 2021 te melden bij Gerda Gruis, beleidsmedewerker Toerisme via Gerda.gruis@waterland.nl. Ook voor vragen kun je met haar contact opnemen. Bij aanmelding dien je alvast kort jouw ideeën aan te geven. Indien meerdere geïnteresseerden zich tijdig melden met een haalbaar plan, zal er een vervolgtraject vormgegeven worden waarin om een simpele businesscase gevraagd wordt, aan de hand waarvan een commissie zal bepalen welke exploitant het meest geschikt is.