Eerste inloopspreekuur gemeente Waterland op dinsdag 7 februari - Wethouders van Waterland staan iedere week voor u klaar

Inwoners van de gemeente Waterland kunnen vanaf dinsdag 7 februari 2023, iedere dinsdagmiddag zonder afspraak terecht bij één van de wethouders voor een kort gesprek. Bijvoorbeeld met vragen, ideeën of initiatieven over allerlei onderwerpen.

Wethouder Harm Scheepstra: “We zijn bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Daaronder valt ook het laagdrempeliger maken voor inwoners om in gesprek te gaan met een wethouder. Wij horen graag  van u persoonlijk wat er speelt. Iedereen is van harte welkom bij het inloopspreekuur, zonder afspraak.”

In gesprek met de wethouder
Iedere week staat er een andere wethouder voor u klaar tijdens het spreekuur. Aanmelden is niet nodig. De gesprekken kunnen gaan over alle portefeuilles. Op onze website staat precies wanneer welke wethouder aanwezig is.

Waar en wanneer
Het inloopspreekuur vindt iedere dinsdagmiddag tussen 17.00 -18.00 uur plaats in het gemeentehuis, Pierebaan 3 in Monnickendam. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

PDF Schema inloopspreekuur februari - maart