Denk mee over verduurzaming van Watergang (Deel 2)

Watergang

In Watergang denken de gemeente Waterland, bewonersinitiatief WarmWatergang en De Groene Grachten na over collectieve, duurzame oplossingen voor het dorp. Als onderdeel van dit onderzoek organiseren we workshops.

Afgelopen 10 maart heeft de gemeente onder begeleiding van de Groene Grachten in de nieuwe Boet een workshop gehouden. Eerder zijn zij op locatiebezoek geweest bij diverse panden in Watergang om de duurzame kansen in beeld te brengen. Graag nodigen we jullie (inwoners van Watergang) opnieuw uit voor de tweede en laatste workshop op 20 april om 19:30 uur in De Nieuwe Boet. 

In de workshop gaan we graag met jullie in gesprek over de uitkomsten van het onderzoek. We hebben ook keukentafelgesprekken gevoerd en een spreekuur georganiseerd om een nog beter beeld te krijgen van welke maatregelen passen om te verduurzamen. Tijdens de vorige workshop hebben we samen met de bewoners van Watergang verkend wat er mogelijk is op het gebied van collectieve energiesystemen en wat daarin de voorkeuren zijn.

Op 20 april presenteren we dit onderzoek en praten we graag met jullie door over mogelijke vervolgstappen voor WarmWatergang en jullie als woningeigenaren.

Ben jij erbij? We horen graag of je komt. Je kunt je aanmelden via deze link.