Nieuws over de veranderingen in de afvalinzameling

Op deze pagina leest u al onze nieuwsberichten die met de veranderingen in de afvalinzameling te maken hebben. Deze nieuwsberichten kunt u niet alleen hier volgen, maar ook via Facebook, Twitter en op donderdag op de  gemeentepagina in Ons Streekblad.

(1 februari) Afval- en afvalscheidingswijzer

Wilt u precies weten wanneer welk afval bij u wordt opgehaald? Gebruikt u dan de afvalwijzerapp www.mijnafvalwijzer.nl. De app werkt simpel en snel. Door uw postcode en huisnummer in te vullen en via instellingen uw voorkeur aan te geven, kunt u snel de inzameldata van uw adres opvragen. U kunt via de app ook tijdig een signaal ontvangen zodat u nooit meer een inzameldag hoeft te missen. De app is door alle inwoners van Waterland te gebruiken. Heeft u vragen omtrent de afvalinzameling? Neemt u dan contact op met Remondis, telefoonnummer (0299) 407 671.

Twijfelt u of iets bij het rest-, gft- of de PMD-afval moet? Op www.afvalscheidingswijzer.nl vindt u met de zoekfunctie welk afval in welke bak hoort. Naast het raadplegen van de website is het ook mogelijk om de gratis Afvalscheidingswijzer app te downloaden voor op uw smartphone.