Langskomen, bellen, mailen of post

U kunt op verschillende manieren contact met de gemeente opnemen.

Langskomen

Gedurende onze openingstijden kunt u gewoon zonder afspraak bij ons langskomen. Wilt u een specifieke medewerker spreken, dan is het verstandig om dat van te voren te melden of te vragen. U voorkomt dan dat u lang moet wachten of voor niets komt.
Als u binnen komt kunt u bij de ticketzuil een volgnummer halen. Neemt u tijdens het wachten gerust iets te drinken en lees op uw gemak onze berichten op ons mededelingenscherm.

Voor sommige zaken bij de gemeente moet u persoonlijk langskomen. Maak dan een afspraak, dat voorkomt wachttijden.

Bellen

Het telefoonnummer van de gemeente is (0299) 658 585.
Onze medewerkers van het Klant Contact Centrum staan u graag te woord. Vaak kunnen zij u direct helpen of antwoord geven op uw vraag maar dat lukt niet altijd. Dan wordt u teruggebeld of er wordt een andere afspraak met u gemaakt.

Mailen

Het e-mailadres van de gemeente is gemeente@waterland.nl. U kunt e-mail gebruiken om vragen te stellen aan de gemeente Waterland. Informele vragen worden zo spoedig mogelijk per e-mail beantwoord.

Post

Wilt u liever een formele reactie van ons? Stuur uw mededeling of verzoek dan schriftelijk en ondertekend in per post (of elektronisch, indien daar een webformulier beschikbaar is.) Het postadres van de gemeente is:

Gemeente Waterland
Postbus 1000
1140 BA Monnickendam