Bestratingswerkzaamheden Noordmeerweg en Roomeinde Broek in Waterland

In de week van maandag 8 oktober 2018 wordt gestart met het her-bestraten van de Noordmeerweg en een gedeelte van het Roomeinde in Broek in Waterland. Het betreft het gedeelte vanaf roomeinde 45 tot de brug aan het einde van de Noordmeerweg. Begonnen wordt aan de kant van het Roomeinde.

Met de aannemer zijn afspraken gemaakt om de rijbaan gefaseerd uit te breken. De opengebroken weggedeeltes zijn tijdens de werkzaamheden gestremd voor al het verkeer. Tijdens de werkzaamheden worden loopschotten neergelegd om de bereikbaarheid van de woningen te garanderen. Ook zijn de hulpdiensten geïnformeerd. De afzettingen en omleiding wordt met borden aangegeven. De werkzaamheden worden uitgevoerd door  Wagelaar BV en gaan naar verwachting 5  weken duren.

Vragen/contact                                                                                

De werkzaamheden worden begeleid door de heer J. Tol van de afdeling Openbare Werken. Neemt u voor eventuele vragen en/of opmerkingen gerust contact op. De heer Tol is bereikbaar via telefoonnummer (0299) 658 655 of via de email op j.tol@waterland.nl