Bestratingswerkzaamheden Noordeinde Monnickendam

In januari 2022 starten we met werkzaamheden aan de bestrating van het Noordeinde in Monnickendam. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd waarbij gestart wordt met het gedeelte Noordeinde tussen de Middendam t/m de Molenstraat (fase 1). De werkzaamheden van de 1e fase zijn naar verwachting in ca. 4 weken afgerond. 

Aansluitend op de 1e fase gaan we door met het her-bestraten van het Noordeinde vanaf de Molenstraat t/m Oude Zijds Burgwal (2e fase). De werkzaamheden van de 2e fase zijn naar verwachting in ca. 2 maanden afgerond. 

Bereikbaarheid en omleiding

Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan afgesloten voor het verkeer. Met de aannemer is afgesproken dat de rijbaan in het weekend wordt opengesteld voor verkeer, zodat de overlast tijdens het weekend minimaal is en de zaterdagmarkt gewoon door kan gaan.
Doordat het Noordeinde tijdens de werkzaamheden afgesloten is wordt er een omleiding ingesteld. Deze omleiding wordt met borden aangegeven. Ter plaatse van de werkzaamheden worden loopschotten neergelegd om de bereikbaarheid van de woningen en winkels voor voetgangers te garanderen. 

Vragen en contact gegevens

Neemt u voor eventuele vragen en/of opmerkingen gerust contact op met Team Beheer van de gemeente. Bereikbaar via telefoonnummer (0299) 658 574 of via de email op j.verleg@waterland.nl
De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Nota Infra BV. Als u vragen heeft over de uitvoering kunt u contact opnemen met de uitvoerder van Nota Infra BV, de heer A. de Vries. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-51611706 of via de mail adevries@notainfra.nl

PDFHerbestraten Noordeinde - 2021-Blad 1- Noordeinde - Definitief Ontwerp Fase 1.pdf
PDFHerbestraten Noordeinde - 2021-Blad 1- Noordeinde - Definitief Ontwerp Fase 2.pdf
PDFHerbestraten Noordeinde - 2022-Omleiding Fase 1.pdf