Regionale duurzaamheidsbeurs

Datum 
06 april 2019 -
10:00 tot 16:00

De Regionale Duurzaamheidsbeurs 2019 komt er weer aan. Op zaterdag 6 april 2019 vindt deze plaats in sporthal De Kloek in Middenbeemster.
Dit jaar staan niet alleen de gemeenten Purmerend, Edam-Volendam, Beemster en Landsmeer achter dit initiatief, maar ook de gemeente Waterland!

De beurs staat weer bol van praktische oplossingen om fossiele energie te besparen en van informatie over de nieuwste innovaties en wetenschappelijke achtergronden. De thema’s zijn: Energie, Recyclen, Voeding en Vervoer. Het accent van dit jaar ligt ook dit jaar op het streven naar een aardgasarme toekomst. Op welke manier kunnen we daar komen en hoe kan de overheid en ondernemers hierbij inwoners ondersteunen?

Ondernemers en organisaties worden uitgenodigd om met hun product of dienst op de beurs te staan. Deelname is gratis. Als u wilt deelnemen aan deze beurs kunt u dit doorgeven via info@regionaleduurzaamheidsbeurs.nl. Daarna ontvangt u aanvullende informatie. Meer informatie vindt u op www.regionaleduurzaamheidsbeurs.nl

Locatie 
Sportcentrum De Kloek
Insulindeweg 11a
1462 MJ Middenbeemster