Bekendmakingen

Het college van burgemeester en wethouders maakt wekelijks bekend welke besluiten de burgemeester, het college van burgemeester en wethouders of de raad wil nemen of inmiddels heeft genomen. U moet daarbij denken aan het afgeven van een evenementen- of omgevingsvergunning, het vaststellen van een verordening of een genomen verkeersbesluit of het aankondigen van een inspraakavond.

Vanaf 1 januari 2015 publiceert de gemeente alle bekendmakingen digitaal via de site Overheid.nl (www.officielebekendmakingen.nl). Het Elektronisch Gemeenteblad Waterland is daarmee komen te vervallen. Op deze pagina vindt u alle bekendmakingen die door ons op www.officielebekendmakingen.nl zijn gepubliceerd.

Zoeken en vinden
Door een categorie te selecteren kunt u de bekendmakingen sorteren. Zoeken op straat, plaats/postcode of categorie is ook mogelijk. Wilt u de mededelingen over specifieke onderwerpen en/of  uit een bepaald (postcode)gebied liever via e-mail ontvangen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid tot abonneren.

Bestuur

Financiën

Huisvesting

Openbare orde en veiligheid

Recht

Ruimte en infrastructuur

Verkeer

Werk | Organisatie en beleid

Zoeken

 

Abonneren

Op de hoogte blijven van wat er speelt in uw buurt kan eenvoudig via de e-mailservice, de app of de zoekfunctie van OverUwBuurt.overheid.nl. Weet wat er speelt in uw buurt, gemeente, provincie of waterschap!