Bekendmakingen

Het college van burgemeester en wethouders maakt wekelijks bekend welke besluiten de burgemeester, het college van burgemeester en wethouders of de raad wil nemen of inmiddels heeft genomen. U moet daarbij denken aan het afgeven van een evenementen- of omgevingsvergunning, het vaststellen van een verordening of een genomen verkeersbesluit of het aankondigen van een inspraakavond.

Vanaf 1 januari 2015 publiceert de gemeente alle bekendmakingen digitaal via de site Overheid.nl (www.officielebekendmakingen.nl). Het Elektronisch Gemeenteblad Waterland is daarmee komen te vervallen. Op deze pagina vindt u alle bekendmakingen die door ons op www.officielebekendmakingen.nl zijn gepubliceerd.

Zoeken en vinden
Door een categorie te selecteren kunt u de bekendmakingen sorteren. Zoeken op straat, plaats/postcode of categorie is ook mogelijk. Wilt u de mededelingen over specifieke onderwerpen en/of  uit een bepaald (postcode)gebied liever via e-mail ontvangen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid tot abonneren.

Bestuur

Huisvesting

Onderwijs en wetenschap

Openbare orde en veiligheid

Ruimte en infrastructuur

Verkeer

Zoeken

 

Abonneren

Op de hoogte blijven van wat er speelt in uw buurt kan eenvoudig via de e-mailservice, de app of de zoekfunctie van OverUwBuurt.overheid.nl. Weet wat er speelt in uw buurt, gemeente, provincie of waterschap!